If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
уффф .. се не ми остава време .. но днеска ще пиша
комплекта долни и горни сигурно е най-добрата инвестиция досега в тази кола
демонтаж на старите и монтаж на новите, старите все още немам идея кво ще се случва с тях - TRW
леко така за завършек сложих и 2 Boge-та отпред да хамортисират положението
и имам некво чувство, че все едно не е тази кола
липсват всякакви потропвания, скърцания и вторични шумове .. даже се бех притеснил по едно време дали мотора работи
някъде 10 000 км след 2 до 3 месеца ще са навъртяни и ще видим
на пипане и гледане преди монтажа изглеждат супер
Така,така...браво.Сега за да ги тестваш най-успешно трябва да се върнеш малко по нашия край,особено да караш малко във Враца....там ще да е най-успешния тест.
Така,така...браво.Сега за да ги тестваш най-успешно трябва да се върнеш малко по нашия край,особено да караш малко във Враца....там ще да е най-успешния тест.
ммм Враца е уникален случай
аз се помна от 86-та некъде и там си е се едно и също
а специално за Монтана требва да ти кажа, че пътищата са в пъти по-добре от тукашните .. колкото и хора да съм водил от Пазарджишко и Пловдивско винаги са се изумявали от настилката в Монтана .. тука в ПЗ околовръстното е "чудесно" .. ако немаш дископатия можеш да си я получиш тук
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Аз с тези носачи карам вече 5000-5500 км и мисля че са малко по стегнати от оригиналните имам в предвит тампоните на долните носачи.Само тях съм сменял.Дори с тях карах на пистата на Калояново и колата седеше перфектно.
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment